SEO

Search Engine Optimization

Site-ul dumneavoastra nu are vizite? Nu este eficient? Nu aduce vanzari? Noi va putem fi de folos! Principala problema consta in lipsa de vizibilitate online, prin oferta noastra de SEO putem asigura o crestere organica in rankingul Google folosind tehnici si metode aprobate, numite White Hat SEO.

Informatii utile

Ce Reprezinta SEO?

(Search Engine Optimization) este disciplina de marketing ce se ocupa de optimizarea site-urilor web conform cerintelor actuale a motoarelor de cautare. Motoarele de căutare sunt intermediarii inevitabili dintre clienți și serviciile Dvs.

Cu ce ma ajuta pe mine SEO?

In ziua de astazi cand te interesezi de un serviciu sau produs îl cauti pe Google. Motoarele de cautare au un set de ``reguli`` (algoritmi) in baza carora fiecare site este punctat si afisat. SEO este acel instrument prin care adaptezi si imbunatatesti notarea site-ului tau.

Digital Marketing

SEM sau Search Engine Marketing este disciplina de marketing ce se ocupa cu promovarea serviciilor dumneavoastra prin plata cautarilor. SEM este procesul prin care puteti imbunatati traficul pe site-ul dumneavoastra prin CPC (Cost per Click), rezultand intr-un final generarea de clienti noi.

SEO on-site / off-site

SEO on-site este procesul de adaptare si optimizare a website-ului Dvs. conform ultimelor cerinte a scanerelor de pagini a motoarelor de cautare. SEO off-site sunt campaniile de promovare pe social- si info media ce redirectioneaza audienta pe site-ul client.

REZULTATELE VORBESC PENTRU NOI

Rezultatele sunt foarte importante. Veti avea acces gratuit catre soft-ul nostru ce genereaza rank-urile cuvintelor cheie in timp real.